Be the beach

Be the beach

Be the Beach

Διαφορετικός χρόνος,ιδια απορία: τι μαγιό θα φορέσω φέτος? Απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα σου δώσουμε εμείς από τις καρέκλες των full air conditioned γραφείων μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

One piece

Τα ολόσωμα έγιναν Trend πέρσι και φέτος αποκτούν το τίτλο του must have καθώς έρχονται σε ποικίλες μορφές. Τα low cut σχέδια είτε σε πλάτη είτε μπροστά η στο πλάι θα φορεθούν αρκετά στην μονοχρωμία τους ενώ η πιο απλή γραμμή θα κάνει την εμφάνιση της σε mix and match και mixed media και όχι μόνο. Συνδυάστε τα με πολλά βραχιόλια και χρωματιστά γυαλιά ηλίου.

Two piece

Το 2016 αποκτά μια πιο παιχνιδιάρικη νότα καθώς ο φραμπαλάς και τα off shoulder tops είναι η απολυτή τάση για τις παραλίες. Θα τα βρείτε κυρίως σε παστέλ χρώματα αλλά και σε ήσυχα εμπριμέ .Τα high neck,τα ψηλόμεσα και οι λωρίδες θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να κολακεύσετε μέρη του σώματος σας. Συνδυάστε τα με μεγάλα καπέλα  και πλατφόρμες .

Bikini

Κλασικό ,διαχρονικό, απλό και εύκολο για να παίξετε με συνδυασμούς ,σχέδια και χρώματα. Ένα απλό μαύρο  είναι η safe επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από τις ντουλάπες σας και φυσικά μπορείτε να το συνδυάσετε με διάφορα χρώματα ώστε να πετύχετε φρέσκιες εμφανίσεις.